Haal- en Brengservice. Een dagje uit bij de kapper

Voor veel ouderen is het vervoer een beperking. Met het openbaar vervoer is het niet altijd even makkelijk om op de plaats van bestemming te komen en de taxi gaat vaak boven uw budget.

In veel verpleeghuizen zit een kapper of komt regelmatig een kapper. De ervaring leert dat niet iedereen tevreden is met de aanwezige kappersfaciliteiten. Voor deze mensen hebben wij een oplossing.

Wij, van Magnifique Beauty & Wellness in Voorburg, komen u halen en brengen u weer thuis. U kunt bij ons terecht voor de kapper, de schoonheidsspecialiste en voor de pedicure.

Op maandag en donderdag speciale 65+ prijzen( € 19.50 alleen knippen in plaats van € 28.50).

Hoe werkt het?

Het werkt als volgt: U neemt telefonisch of via de e-mail contact met ons op om een afspraak te maken. Nadat wij een dag en tijd hebben afgesproken wordt u 30 minuten voor de afspraak opgehaald door onze chauffeur. Uw rollator en of rolstoel nemen wij gewoon mee. Deze haal- en breng service is helemaal gratis!

U kunt ons bereiken via:
Telefoonnummer: 070 - 387 22 72
E-mail : agnes@magnifique-voorburg.nl

Hoe wordt een pruik gemaakt?

Zaterdag 7 april bestaat Stichting Haarwensen 10 jaar. Dan zetten wij ons al tien jaar in om kinderen tot en met 18 jaar, die d...

Lees meer

Stapelkorting in januari en februari

Stapelkorting op alle behandelingen zowel geldig in de schoonheids- als kapsalon!

Lees meer
Meer nieuws
 • Erkend haarspecialist

  Erkend haarspecialist

  Als haar specialist kennen wij het kappersvak als geen ander. Wat zeer belangrijk is voor het maken van kapsels in onze haarwerken, pruiken, haartoevoegingen en haaraanvullingen.

  Lees meer
 • Klassieke ontspanningsmassage

  Klassieke ontspanningsmassage

  De strijkingen en knedingen van deze vorm van massage stimuleren de doorbloeding van de huid, het onderliggende bindweefsel en het spierweefsel. Hierdoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd en kunnen voedin

  Lees meer