Onze kappers

Agnes

Top Styliste

Het hebben van een doel geeft innerlijke rust. Innerlijke rust geeft zelfvertrouwen. Zelfvertrouwen leidt tot succes.

Ik zit vanaf 1981 in het kappersbedrijf.  In 1991 ben ik als zelfstandig ondernemer in Leidschendam gestart. Op 1 oktober 2001 ben ik verhuisd naar Voorburg. Daar heb ik de kapsalon door de jaren heen uitgebreid met een schoonheidssalon, lichaamsmassages, nagelstudio, pedicure en veel meer.

Op 18 november 2004 won ik de ondernemersprijs Haaglanden 2005. In 2006 won ik de prijs van het beste leerbedrijf van de kapsalons van Nederland. In 2007 won ik de prijs van het beste leerbedrijf van de regio Haaglanden van de schoonheidssalons. Deze prijzen zijn een kroon op mijn werk.

Daarnaast hebben mijn man en ik een uitgeversbedrijf. Mijn man geeft de Wassenaarse krant en Groot Voorschoten uit. Sinds mei 2016 doe ik de acquisitie voor de krant Groot Voorschoten. Dit is heel wat anders dan het kappersvak, maar ik vindt het ontzettend leuk om te doen.

Veder ben ik wekelijks te vinden bij de Herbergier in Den haag. Dit is een warm en liefdevol thuis voor mensen met geheugen problemen en is kleinschalig (www.herbergierdenhaag.nl). Hier kap ik 16 bewoners en doe dit met veel liefde en plezier. Dit is ontzettend dankbaar werk en fijn om te mogen doen. 

Inmiddels ben ik gespecialiseerd in haarwerken op maat. Met deze specialisatie help ik u graag met een haarstuk of pruik op maat, met of zonder medische indicatie. Op verschillende dagen ben ik van 10.00 tot 14.00 uur in MCH Haaglanden,  hiervoor maakt u een afspraak in de inloopkamer bij stichting Bribos op de 10e etage in het MCH Westeinde ziekenhuis ( www.bribos.nl). Ook in het gezondheidscentrum Wassenaar kunt u terecht voor advies voor haarwerken en pruiken, hiervoor belt u naar onze salon. U bent van harte welkom voor een kosteloos en vrijblijvend advies.

Tel.; 070-3872272, 06-53929365.

Agnes werkt op:

Maandag Werkzaam bij de Krant  
Dinsdag

Werkzaam bij de krant Krant

 
Woensdag De Herbergier Den Haag  
Donderdag  12:00 - 20:00
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 9:00 - 14:00 om de week

 


 
Sandra

Top Styliste

Sinds 2 jaar ben ik leidinggevende in de salon. Ik heb meer dan 35 jaar ervaring in het kappersvak.

Sinds 2017 ben ik erkend haarspecialist in haarwerken en pruiken. Eenmaal per maand ben ik aanwezig op de 10e etage van het MCH van de inloopkamer afdeling oncologie. Dit geeft een ernorme voldoening als ik de mensen toch blij kan maken met een mooi haarwerk.

( www.bribos.nl)

Mijn specialiteiten zijn het knippen en fohnen, en kleuren van het haar, vooral met verschillende verftechnieken in lang haar, b.v. high- en lowlights, het zetten van Balmain extensions. Maar ook het vlechten, opsteken en maken van bruidskapsels is aan mij toevertrouwd.

Ik werk op:

Dinsdag 9:00 - 17:30
Woensdag 9:00 - 17:30
Donderdag 9:00 - 17:30
Vrijdag 9:00 - 17:30
Zaterdag 9:00 - 14:00

 


 

Astrid

Top Styliste

Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Ik  heb ruim 35 jaar ervaring als kapster en werk al sinds de oprichting van de kapsalon bij Magnifique.

Ik ben erkend haarspecialist in haarwerken en ben eenmaal per maand te vinden op de 10e etage in de inloopkamer in het MCH Haaglanden ziekenhuis op de afdeling oncologie. Hier draag ik mijn steun bij aan mensen die een haarwerk nodig hebben. (www.bribos.nl) Dit is een mooie aanvulling op mijn vak.  Na zoveel jaar ervaring is dit een nieuwe uitdaging erbij. Dit is heel dankbaar en mooi werk.

Ik werk op:

Donderdag op de onevenweken 9:00 - 17:30
Dinsdag  9:00 - 17:30
Woensdag 9:00 - 17:30
Vrijdag 9:00 - 17:30

 Cynthia

Mijn naam is Cynthia en loop stage bij Magnifique Beauty & Wellness sinds november 2017.

Ik zit in het tweede jaar van mijn opleiding en hoop volgend jaar af te studeren. Het leukste vind ik high lights en kleuren van haar.

Elke woensdagavond krijg ik training van Tamara. Door deze avonden leer ik veel en snel nieuwe knip en kleuring technieken. Ik hoop dat ik daardoor snel mee kan draaien met de rest van mijn collega's.

Ik ga altijd met veel plezier naar de kapsalon.

Woensdag 9.00 -17:30
Donderdag 9.00 -17:30

 Lisa

Mijn naam is Lisa en ben 1e jaars junior stylist en volg de BBL opleiding.

Ik werk sinds maart 2017 bij Magnifique Beauty & Wellness en ben toen begonnen alleen op de zaterdagen. In september is mijn opleiding begonnen en ik werk inmiddels  4 dagen. Ik heb elke woensdagavond een vaktechnische training van Tamara en heb inmiddels een pivot point knip training van Agnes en Tamara gehad.

Ik krijg complimenten van klanten dat ik goed kan wassen en dat is een waardering voor mij. Dit zet mij ertoe aan om nog meer mijn best te doen en snel verder te leren. Naast het wassen en kleuren zet ik ook high lights. In de salon hebben wij het gezellig en ik leer veel hier.

Dinsdag 9.00 -14:00
Woensdag 9.00 -17:30
Vrijdag 9.00 -17:30
Zaterdag 9:00 - 14:00

 Carla

Gastvrouw

Ik werk inmiddels 7 jaar met veel plezier als gastvrouw bij Magnifique, dit houdt in dat u bij mij terecht kunt om afspraken te maken. Tevens ben ik ook degene die u ophaalt en thuisbrengt. Deze haal en brengservice is geheel kosteloos. U kunt hiervan gebruik maken op de donderdag en vrijdag.

Hoe wordt een pruik gemaakt?

Zaterdag 7 april bestaat Stichting Haarwensen 10 jaar. Dan zetten wij ons al tien jaar in om kinderen tot en met 18 jaar, die d...

Lees meer

Stapelkorting in januari en februari

Stapelkorting op alle behandelingen zowel geldig in de schoonheids- als kapsalon!

Lees meer
Meer nieuws
 • Erkend haarspecialist

  Erkend haarspecialist

  Als haar specialist kennen wij het kappersvak als geen ander. Wat zeer belangrijk is voor het maken van kapsels in onze haarwerken, pruiken, haartoevoegingen en haaraanvullingen.

  Lees meer
 • Klassieke ontspanningsmassage

  Klassieke ontspanningsmassage

  De strijkingen en knedingen van deze vorm van massage stimuleren de doorbloeding van de huid, het onderliggende bindweefsel en het spierweefsel. Hierdoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd en kunnen voedin

  Lees meer