Over Magnifique Beauty & Wellnes

Bij Magnifique Beauty & Wellness staat kwaliteit hoog in het vaandel. In onze salon staat een team van enthousiaste en vakkundige medewerkers gereed om u te ontvangen.

Like ons op facebook https://www.facebook.com/pages/Magnifique-Beauty-Wellness/236896676348646

Het team van Magnifique Beauty & Wellness bestaat uit medewerkers die in het bezit zijn van, of leren voor, de erkende dames- en herenkapper of haarstylist. Ons salon is een Erkend Leerbedrijf. Meer informatie leest u op de pagina ‘Erkend Leerbedrijf’. Wij werken met diverse specialistische wasmassages. Deze ontspannende hoofdhuidmassages beleeft u, heerlijk ontspannen liggend, aan de wastafel. Vraag om de gratis haar & huid analyse met de microscope.

Missie

Magnifique Beauty & Wellness is uitstekend in huid en haar en lichaamsverzorging en vooruitstrevend in het vakgebied.

Visie

Medewerkers die kiezen voor Magnifique Beauty & Wellness ontwikkelen zich voortdurend in alle kwaliteiten die met haar, huid en lichaam te maken hebben. Bewustzijn en verantwoordelijkheid met betrekking tot creativiteit, vaktechniek, sociale commerciële vaardigheden, communicatie, innovatie en samenwerking betekent succes bij Magnifique Beauty & Wellness. Klant tevredenheid is een uitgangspunt. Kwaliteit betekent uitkomst gericht werken. Door middel van coachen en delegeren is een van tevoren overeengekomen uitkomst zowel commercieel als persoonlijk op een plezierige manier bereikt. Waardering en kritiek zijn middelen om te leren en verder te ontwikkelen.

Hydratatie voor handen en nagels met rozenwater

Bij aankoop van een Darphin serum, aromatische olie of creme, een gratis handcreme t.w.v 19,- Deze nieuwe handcreme biedt een ...

Lees meer

Dag van het haarwerk

Op 15 juni vieren we de dag van de haarwerken en is iedereen welkom om geheel vrijblijvend advies te krijgen. H...

Lees meer
Meer nieuws
 • Erkend haarspecialist

  Erkend haarspecialist

  Als haar specialist kennen wij het kappersvak als geen ander. Wat zeer belangrijk is voor het maken van kapsels in onze haarwerken, pruiken, haartoevoegingen en haaraanvullingen.

  Lees meer
 • Klassieke ontspanningsmassage

  Klassieke ontspanningsmassage

  De strijkingen en knedingen van deze vorm van massage stimuleren de doorbloeding van de huid, het onderliggende bindweefsel en het spierweefsel. Hierdoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd en kunnen voedin

  Lees meer