Dermapeel Pro

De Dermapeel Pro is een cosmetische, exfoliërende behandeling met ultrasoon apparatuur, waarvan de resultaten vergelijkbaar zijn met die van een dermo-esthetische behandeling. De formules van de bestanddelen bevatten de hoogste concentraties door het Spaanse Geneesagentschap.

De Dermapeel Pro werd ontworpen om zo snel mogelijk de huid in het gezicht en hals te vernieuwen en de huid zachter en egaler te maken. Dit bereiken we door 4 verschillende manieren van exfoliëren te combineren in 1 behandeling. Deze combinatie leidt tot snellere en meer permanente resultaten.

Wanneer Dermapeel Pro?

De Dermapeel Pro wordt aanbevolen bij de behandeling van pigmentvlekken, acne, en acnelittekens, en de (vroegtijdig) verouderde huid. Bovendien kan de Dermapeel Pro behandeling ook gebruikt worden bij rocacea en couperose, het zal de huid rustiger en sterker maken. Voor welk huidprobleem u ook komt, de huid ziet er vanaf de eerste behandeling egaal en helder uit.

Waarom Dermapeel Pro?

In de loop der jaren vermindert de celdeling; daardoor hopen de dode cellen in de huid zich op. Hierdoor verouderd de huid niet alleen in de vorm van lijntjes en rimpeltjes maar ook wordt de huid doffer, er vormen pigmentvlekjes en rode adertjes en vlekjes, kortom; de huid word minder egaal van kleur. De Apparatuur zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag zo dun mogelijk blijft zodat alle producten en werkstoffen zo efficiënt mogelijk de huid in kunnen. Terwijl de onderste huidlagen zo dik en stevig mogelijk gemaakt worden door middel van een versnelde celdeling. Hierdoor worden lijntjes van onderen af opgevuld en krijgt de huid een egale teint.

De Dermapeel Pro behandeling is bedoeld voor het behandelen van:

 • Vroegtijdige veroudering
 • Huid met onzuiverheden
 • Acné littekens
 • Fijne expressie rimpels
 • Doffe/ rokers huid (Het laat de huid meer stralen.)
 • De zeer verhoornde huid (hyperkeratose).
 • Vette huid met een zeer grove poriën.
 • De huid met tekenen van zonne-elastose (een droge, verdikte, geelachtige huid met diepe rimpels en groeven, en bezaaid met bruine vlekken veroorzaakt door de zon/zonnebank)

De apparatuur:

De ultrasone spatels zijn metalen plaatjes die trillen met een ultrasone frequentie (25.000 microtrillingen per seconde), deze bewegen we manueel over de huid, waardoor de cellen van de bovenste huidlaag van de huid af trillen. Hierdoor wordt de huid direct zachter zonder de huid te beschadigen. Naast het mechanische effect wordt de spatel ook warm waardoor de poriën openen en onzuiverheden verwijderen. Hierna kunnen de rest van de producten die we gebruiken door middel van de microtrillingen in de huid dieper intrekken.

De producten:

Diamanten microdeeltjes: Een micro dermo gel die de bovenste laag van de hoornlaag verwijdert. Het reinigt verstopte poriën en bereidt de huid voor op het dieper opnemen van de rest van de producten.

Comfort re-balancing facial spray: Maakt de huid minder gevoelig en vermindert het eventuele prikkelende gevoel.

Skin exfoliation factor phase 1: Geconcentreerd AHA oplossing dat de celvernieuwing verhoogt.

Enzymatic factor phase 2: Enzymatische oplossing die de werking van de hoorncellen en keratine reduceert zodat de buitenste huidlaag wordt verdund.

Neutralsing fresh mask: Brengt na de behandeling de pH waarde van de huid in balans en geeft een verfrissend gevoel.

Peel targeted factor: cel vernieuwing in de diepste huidlaag wordt gestimuleerd.

New skin day cream: beschermende crème die het herstel bevordert van de bestanddelen die de huid barrièrefunctie van de huid in stand houden. met SPF20

De ultasonen spatels: metalen plaatjes die trillen met een ultrasone

Frequentie en prijs:

De frequentie van de DERMA PEEL behandelingen hangt af van het huidtype en de kwaliteit van de huid. Het is aanbevolen om 15 dagen tussen de sessies te plannen. Bij een resistente huid kunt u de kuur van 3 behandelingen elk half jaar herhalen en de kuur van 6 behandelingen elk jaar.

Aanbevolen zijn minimaal 3 behandelingen met tussenpose van 2 weken.

 • Prijs per keer: € 82,50.
 • Kuur van 3x: € 240,00. 
 • Kuur van 6x: € 450,00.

De DERMA PEEL behandelingen worden uitgevoerd door een gediplomeerd en of gecertificeerd Huidspecialist.

Hoe wordt een pruik gemaakt?

Zaterdag 7 april bestaat Stichting Haarwensen 10 jaar. Dan zetten wij ons al tien jaar in om kinderen tot en met 18 jaar, die d...

Lees meer

Stapelkorting in januari en februari

Stapelkorting op alle behandelingen zowel geldig in de schoonheids- als kapsalon!

Lees meer
Meer nieuws
 • Erkend haarspecialist

  Erkend haarspecialist

  Als haar specialist kennen wij het kappersvak als geen ander. Wat zeer belangrijk is voor het maken van kapsels in onze haarwerken, pruiken, haartoevoegingen en haaraanvullingen.

  Lees meer
 • Klassieke ontspanningsmassage

  Klassieke ontspanningsmassage

  De strijkingen en knedingen van deze vorm van massage stimuleren de doorbloeding van de huid, het onderliggende bindweefsel en het spierweefsel. Hierdoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd en kunnen voedin

  Lees meer