Massages

Wij bieden bij Magnifique Beauty & Wellness verschillende soorten massages aan. Al onze massages kunnen worden afgenomen in 25 of 50 minuten:

Klassieke ontspanningsmassage

Jezelf verwennen met een lekkere massage? Veel mensen gunnen dit zichzelf niet en dat is jammer. Lichaamsmassages zorgen niet alleen voor een diepe ontspanning: Minder last van stress en pijn, een betere weerstand tegen ziektes, een betere nachtrust en concentratie en als bonus meer energie!

Door de wrijving en de lichte druk ontstaat er warmte in en vlak onder de huid. Dat verbetert de doorbloeding en activeert de lymfestroom. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd en er stroomt zuurstofrijk bloed naar de weefsels toe. Dat is de reden waarom een massage zo goed helpt na het sporten of bij stijve, pijnlijke spieren bijvoorbeeld.

Massages hebben ook een belangrijk chemisch of biologisch effect. Het vermindert namelijk de  aanmaak van het stresshormoon cortisol. Hiermee verdwijnen dus allerlei stress-gerelateerde klachten, zoals spierspanning, hoofdpijn en een somber gevoel. Tegelijk wordt er meer oxytocine aangemaakt, een stofje dat een gevoel van geborgenheid en veiligheid geeft.

Ook weten we dat massages de aanmaak van endorfine (onze lichaamseigen pijnstiller) en serotonine (ook wel gelukshormoon genoemd) stimuleren. Dankzij deze stoffen zit je beter in je vel en voel je je ontspannen. Daarnaast heeft massage invloed op de vorming van witte bloedcellen die nodig zijn voor een goed immuunsysteem.

 • 25 min: € 33,75
 • 50 min: € 56,50
 • Rittenkaart 25 min: 6 x € 168,75
 • Rittenkaart 50 min: 6 x € 282,50

De rittenkaart is 1 jaar geldig.

Hotstone massage

Een Hot Stone Massage is zoals het woord al zegt een massage met "hete" stenen. Hete stenen moet je feitelijk lezen als warme stenen. De Hot Stone Massage wordt gegeven met afgeronde basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de jaren/eeuwen heen glad gepolijst zijn.

Eerst worden er een aantal stenen op en naast je neergelegd. Deze stenen laten het lichaam wennen aan de warmte en geven ontspanning. Vervolgens wordt het lichaam in gemasseerd met olie om de stenen goed te laten glijden over de huid. De massage bestaat voornamelijk uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen. Door de combinatie van warmte en beweging kunnen we dieper in het spierweefsel komen wat de massage of behandeling veel effectiever maakt. Een Hot Stone Massage draagt hiermee bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, het helpt afvalstoffen af te voeren, ontgift het lichaam, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

De Hot Stone Massage is vooral geschikt voor of bij:

- spanningen

- stress 

- spierproblemen

- gewrichtsproblemen zoals reuma en artrose   (mits niet ontstoken)

- slechte doorbloeding

Maar uiteraard ook  voor mensen die eens lekker willen genieten van de weldaad van een Hot Stone Massage.

 • 25 min: € 37,95
 • 50 min: € 59,50
 • Rittenkaart 25 min: 6 x € 189,75
 • Rittenkaart 50 min: 6 x € 297,50

De rittenkaart is 1 jaar geldig.Voetbehandelingen

Let op: wilt u de teennagels gelakt hebben, dan dient u uit hygiënisch oogpunt een eigen lak mee te nemen, of een lak bij ons aan te schaffen (€ 10,15)

Pedicure behandeling 20 min

Een pedicure basisbehandeling duurt ongeveer 20 minuten;

 • Nagels knippen,
 • Verzorgen van de nagels en nagelomgeving,
 • Controle van likdoorns, kalknagels, wratjes.
 • Afgerond met een verzorgende crème.

  kosten: € 30,00

Pedicure behandeling 40 min

Deze uitgebreide behandeling duurt ongeveer 40 minuten;

 • Pedicure basisbehandeling (zie boven),
 • Daarna is er extra aandacht voor het behandelen van kalknagels, eelt , wratten, likdoorns.
 • Afgerond met een heerlijke massage of lakken (natuurlijk mag u ook voor beide kiezen, dan rekenen we een meerprijs van € 10,15)

  kosten: € 39,75

Cosmetische pedicure behandeling

De cosmetische pedicure behandeling duurt ongeveer 40 minuten;

 • Drukpunten van de voet met etherische olie; verzorgen van de nagels en nagelomgeving
 • Het scrubben van de voeten: het verwijderen van dode huidcellen zodat de huid hierna de verzorgingsproducten optimaal kan opnemen
 • Verzorgend masker: dit stimuleert de bloedcirculatie en reinigt en verzorgt de huid.
 • Hierna kunt u kiezen tussen het lakken van de nagels of een voet massage. (natuurlijk mag u ook voor beide kiezen, dan rekenen we een meerprijs van € 10,15)
  kosten: € 39,75

Hoe wordt een pruik gemaakt?

Zaterdag 7 april bestaat Stichting Haarwensen 10 jaar. Dan zetten wij ons al tien jaar in om kinderen tot en met 18 jaar, die d...

Lees meer

Stapelkorting in januari en februari

Stapelkorting op alle behandelingen zowel geldig in de schoonheids- als kapsalon!

Lees meer
Meer nieuws
 • Erkend haarspecialist

  Erkend haarspecialist

  Als haar specialist kennen wij het kappersvak als geen ander. Wat zeer belangrijk is voor het maken van kapsels in onze haarwerken, pruiken, haartoevoegingen en haaraanvullingen.

  Lees meer
 • Klassieke ontspanningsmassage

  Klassieke ontspanningsmassage

  De strijkingen en knedingen van deze vorm van massage stimuleren de doorbloeding van de huid, het onderliggende bindweefsel en het spierweefsel. Hierdoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd en kunnen voedin

  Lees meer